Gratis pasfoto’s ?!?

Gratis setje van 4 pasfoto’s in ruil voor jouw “vintage pasfoto prullaria”.

Eind 2013 ben ik begonnen met het maken van pasfoto’s in mijn fotostudio. Erg leuk om steeds weer nieuwe gezichten te zien. Voordat ik 10 jaar geleden als zelfstandig fotograaf begon, werkte ik in een fotozaak. Ik merk dat ik dit soort klanten contact toch wel gemist heb.

gratis pasfoto

Verzamelen

Mensen die me een beetje kennen weten dat ik van “ouwe meuk” hou en dat er een verzamelaar in mij schuilt. Ik denk dat ik sinds vandaag begonnen ben met een nieuwe verzameling: vintage pasfoto prullaria. Mijn eerste item heb ik inmiddels gekregen, zie de foto met het geweldige bijschrift “Denk aan mij”. Achter het ding zit een magneetje. Ik kan me nog herinneren dat een tante van mij dat in haar auto had met een heel lelijk fotootje van mijn oom.

Wie wil er ruilen?

Maar goed, wil jij met me ruilen? Ik bied je een gratis set van 4 officiële professionele pasfoto’s aan voor jouw vintage pasfoto prullaria. Om te ruilen kom je gewoon tijdens openingstijden voor pasfoto’s naar de studio met je “pasfoto prullaria”, verras me en we hebben een deal.