pasfoto centrum nijmegen

PASFOTO'S LATEN MAKEN?

update: 17 januari 2022
Ondanks de huidige maatregelen maken wij pasfoto's en kun je je rijbewijs bij ons verlengen. Daarvoor hoef je geen afspraak te maken. Tijdens onze openingstijden mag je gewoon binnen lopen. Wel hanteren we nog steeds het volgende beleid: maximaal 1 klant per keer in de winkel, je desinfecteert je handen bij binnenkomst, we houden 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is verplicht. Natuurlijk niet tijdens het maken van de pasfoto.

Pasfoto’s laat je in Nijmegen maken in de Fotostudio van Geert van de Ven omdat de pasfoto’s professioneel gefotografeerd worden, altijd voordelig geprijsd zijn en de studio het dichtst bij de Stadswinkel gevestigd is. De Stadswinkel (stadskantoor) is de plek in het centrum van Nijmegen waar je moet zijn voor rijbewijs en paspoort.

Het dichtst bij de Stadswinkel

Op 1 minuut lopen van de Stadswinkel is de fotostudio gevestigd aan het "Faber"-pleintje met de "Pony rijder" naast The Fuzz tegenover de Fresca en schuin tegenover, café Faber. Het is mogelijk in de van Broeckhuysenstraat (betaald) te parkeren.

Gegarandeerd goede pasfoto's

De pasfoto’s zijn gegarandeerd geschikt voor officiële documenten zoals rijbewijs, paspoort, identiteitskaart maar ook voor collegekaart, studentenkaart, bromfietscertificaat, ov-kaart, visum of verblijfsvergunning. Naast de foto die voldoet aan de officiële eisen van de Rijksoverheid krijg je er ook een leuke pasfoto bij als je dat wilt.

Fotostudio Geert van de Ven is een RDW erkende fotograaf:

RDW ERKENDE FOTOGRAAF