pasfoto nijmegen

Rijbewijs verlengen bij de fotograaf in plaats van bij de gemeente, lees meer…


Pasfoto's maken?

Gewoon zonder afspraak


Voor het maken van pasfoto's hoef je geen afspraak te maken. Tijdens onze openingstijden mag je gewoon binnen lopen wanneer je wilt. Wel hanteren we nog steeds het volgende beleid: we houden nog steeds 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is verplicht. Natuurlijk niet tijdens het maken van de pasfoto.


Pasfoto's laten maken

Het dichtst bij de Stadswinkel


Pasfoto’s laat je in Nijmegen maken in de Fotostudio van Geert van de Ven omdat hij het dichtst bij de Stadswinkel gevestigd is, de pasfoto’s professioneel gefotografeerd worden door RDW erkende fotografen en je altijd 3 leuke pasfoto's gratis krijgt, als je dat wilt.

De pasfoto’s zijn gegarandeerd geschikt voor officiële documenten zoals rijbewijs, paspoort, identiteitskaart maar ook voor college- of studentenkaart, bromfietscertificaat, ov-kaart, visum of verblijfsvergunning. De pasfoto's voldoen 100% aan de officiële eisen van de Rijksoverheid.


Klaar binnen 5 minuutjes

Het dichtst bij de Stadswinkel

Parkeren voor de deur*


Op minder dan 1 minuut lopen is de fotostudio gevestigd aan de van Broeckhuysenstraat 19. Dit is aan het pleintje voor de Mariënburg, in de volksmond het Faberplein, naast The Fuzz Coffee & Tunes en tegenover het terras van Fresca, Faberplein.
*Het is mogelijk in de van Broeckhuysenstraat (betaald) te parkeren.


VISUM PASFOTO'S o.a. CHINA, INDIA EN DE U.S.A.

Pasfoto's voor een buitenlands visum en andere documenten en zoals bijvoorbeeld visa naar China, Verenigde Staten (USA) en India.
€ 17,50 per setje
(aantal is afhankelijk van het land)


Dichtbij de Stadswinkel?

Bekijk de video om te zien hoe dichtbij.Prijzen

3 officiële pasfoto's + 3 leuke pasfoto's € 15,00
incl. extra setje + € 3,50
incl. foto 10x15cm + € 3,50
incl. digitaal bestand + € 2,00
Pasfoto en online aanvraag rijbewijs RDW normaal € 19,50 alleen in november € 17,50
Meer info