Profielfoto laten maken


Profielfoto's

Jezelf beter online profileren


Een deel van het (zakelijk) leven speelt zich af op internet. Daarbij past een mooie profielfoto. Deze kan je natuurlijk zelf maken, maar in een korte tijd en voor een mooie prijs maakt Geert een professionele profielfoto van jou. Vooral als je je online zakelijk wilt presenteren heeft dit een toegevoegde waarde aan wat je op internet uitstraalt. Ook is het maken van een professionele profielfoto geschikt als toevoeging bij een sollicitatiebrief.


PROFIELFOTO SESSIE IN DE STUDIO

- Fotosessie van ca. 15 minuten
- Inclusief 1 digitaal bestand
- Alleen op afspraak

normaal € 39,00 alleen in JUNI
€ 29,00Bel om een afspraak te maken: 024-3234460


WERKWIJZE PROFIELFOTO SESSIE


Profielfoto nijmegenVoor een profielfotosessie trekken we ongeveer een kwartier uit. We bespreken eerst wat je wilt uitstralen met je profielfoto. Het maakt namelijk nogal uit of je de foto gebruikt voor een prive Facebook account of voor een zakelijk LinkedIn profiel. Maar ook het type werk wat je doet kan vragen om een specifieke uitstraling.

We gaan daarna fotograferen in de studio en werken door middel van het juiste licht en de juiste pose, toe naar het gewenste beeld. Tijdens de fotosessie laat ik zien waar ik mee bezig ben. We werken zo samen toe naar de foto waarover je helemaal tevreden bent.

Vervolgens ga ik de gekozen foto optimaliseren en ontvang je hem vaak al dezelfde dag via email. Je profielfoto wordt geleverd in een resolutie die te gebruiken is voor drukwerk tot 20x30cm maar op een kleiner formaat ook voor alle sociale media. Wil je meer dan 1 foto dan kan dat, de extra kosten daarvoor zijn € 13,50 per foto.