RDW fotograaf pasfoto


Je rijbewijs laten verlengen bij de fotograaf

Kan dat?


update 17 januari 2022
Ja, daarvoor hoef je geen afspraak meer te maken bij de gemeente Nijmegen. Je kunt ondanks de huidige maatregelen daarvoor bij ons binnenlopen tijdens onze openingstijden. Wij maken de pasfoto en sturen hem samen met je handtekening direct naar de RDW, deze keurt de foto en daarna kun je het zelf verder afhandelen met je DigiD. Twee werkdagen later ligt je rijbewijs klaar bij de gemeente, lekker makkelijk toch?
Wel hanteren we het volgende beleid in verband met de huidige lockdown: maximaal 1 klant per keer in de winkel, je desinfecteert je handen bij binnenkomst, we houden 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is verplicht. Natuurlijk niet tijdens het maken van de pasfoto.


Voorwaarden


Wil je zeker weten dat je je rijbewijs digitaal kunt verlengen check dan alle voorwaarden op de website van de RDW - www.rdw.nl/digitaalaanvragenrijbewijs of bekijk het onderstaande instructie filmpje.Onze fotostudio is gevestigd aan de van Broeckhuysenstraat 19. Dit is aan het pleintje voor de Mariënburg, in de volksmond het Faberplein, naast The Fuzz Coffee & Tunes en tegenover het terras van Fresca, Faberplein.
Het is mogelijk in de van Broeckhuysenstraat (betaald) te parkeren.


KOSTEN PASFOTO VOOR ONLINE
VERLENGINGEN RIJBEWIJS VIA DE RDW


Alleen in januari betaal je slechts € 17,50 voor de pasfoto en digitale aanvraag bij de RDW. Daarna de reguliere prijs van € 19,50. Ook bij deze optie krijg je altijd 3 leuke en 3 officiële pasfoto's. Gewoon 6 officiële pasfoto's mag natuurlijk ook. Een afspraak maken is bij ons niet nodig.

normaal € 19,50 nu slechts € 17,50